О.Гал-Очир: Чацаргана, аньс жимснүүдийг буцалгаж сахартай ус болгочихоод өгч байгаа нь нийтлэг байна, өнөөхөө аминдэмээр баялаг гээд итгэчихсэн
2024 оны 9 сарын 16
Хүнсний технологич инженер О.Гал-Очиртой өөрийн цахим хуудаснаа " Цэцэрлэг сургуулиудаар явж байхад хардаг нийтлэг зүйл юу вэ гэхээр чацаргана, үзэм, аньс, нэрс, чавга гэх мэт жимснүүдийг буцалгаж сахартай ус болгочихоод өгч байгаа нь нийтлэг байна, өнөөхөө аминдэмээр баялаг гээд итгэчихсэн.
Ерөөсөө л буцалгадаг гээд ойлгочихсон. Эсвэл арвижуулах гээд байдаг юм уу.
Буцалгахад усанд уусдаг аминдэм үгүй болж сахартай ус л болон хувирна. Хоолны хажуугаар жимс өгч чадахгүй байж 10 ширхэг үзэм тавиад өгчихвөл их оновчтой доо уул нь.
Жимсийг цэвэрлээд дулаанаар боловсруулахгүй ид , идүүл , манайхаас бусад нь тэгж иддэг. Хажууд нь эрдэслэг ус тавьчих, уух зүйлд нь." гэжээ.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
1
658898
1 эможи
Иргэн
2024-09-21 21:50
Хоол зүйчид сөб ебс тогооч нарт зөвлөх хтэй болов у
Зочин
2024-09-19 11:26
Хамгийн их харшуулж ханиалгуулдаг жимс.
Зочин
2024-09-17 23:06
Мэргэжлийн нөхдүүд ажлаа хмй
Иргэн
2024-09-17 19:26
Яг шүү
Зочин
2024-09-16 23:51
Энэ үнэн шүү сургуулийн үдийн хоолонд зарим үед маш сахар шоклодтай печен чойкобо контек гэх мэтийн зүйлс их өгч бдаг энийг хэн ч тоож бгаа юм бхгүй
Зочин
2024-09-16 18:10
хамгийн гол нь ямархуу бохир гараар түүсэн бол гэж бодогдоод түүхийгээр нь идэж чаддаггүй
ARSLAN.mn сайтад сэтгэгдэл оруулах: